Waar maken wij zelf het verschil?

Wij geloven dat betekenisvolle veranderingen niet altijd groots en meeslepend hoeven zijn. Juist met de kleine bewuste keuzes die je elke dag maakt, maak je het verschil. En als je je op de positie, tijd en plaats bevindt om grote kantelingen te veroorzaken waar de wereld een beetje beter van wordt: DOEN!

Hoe doen we dat?

We werken graag samen met ‘changemakers’: mensen die vanuit passie, drive en commitment het verschil maken op een plek die voor hen wezenlijk is. Altijd vanuit de intentie de mens, de organisatie, de wereld een beetje mooier achter te laten dan zij haar gevonden hadden. Op heel divers terrein. Waar we kunnen ondersteunen we hen. Soms door ze te sponsoren. Soms door ze een podium te bieden. Soms met praktisch advies of ondersteuning.

Al onze medewerkers zijn betrokken positieve enthousiaste mensen met een groot hart. Die ieder op hun eigen manier, in het klein en in het groot, het verschil maken in de wereld. Soms voor mensen heel dichtbij in hun directe omgeving. Soms wat verder weg. Maar altijd met een positief gevoel als resultaat. Voor de gever én de ontvanger. Meer lezen over wat onze medewerkers zelf doen in hun vrije tijd? Klik hier.

 

We maken in al onze projecten bewuste keuzes en dagen onszelf steeds uit de Meaningful Matters Ontwikkelflow te doorlopen en vanuit Gedegen relevante kennis, Impactvolle ervaringen en Nieuwe perspectieven ons bewustzijn te vergroten en doordacht daadkrachtig te zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat we bewust kiezen voor locaties die waarden als ‘duurzaamheid’, ‘circulariteit’ en ‘diversiteit’ hoog in het vaandel hebben. En dat we bewust kiezen voor cateraars die zoveel mogelijk lokaal, biologisch en diervriendelijk werken.

En verder....

…. dragen we graag bij aan diverse initiatieven. Hieronder een aantal voorbeelden. Uiteraard deden we nog veel meer en hopen we hiermee in de toekomst door te gaan. Want, een verschil maken kan iedereen, in het klein en in het groot!

Wie is Meaningful Matters nog meer?