Locaties

Meaningful Matters verricht haar werkzaamheden vanuit twee verschillende locaties, in Deventer en Amersfoort. In beide panden samen werken circa 20 professionals, die projecten uitvoeren voor alle labels binnen onze organisatie.

Meaningful Matters - kantoor Deventer

Deventer

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest in het eeuwenoude patriciershuis aan de Stromarkt in Deventer met prachtige plafondschilderingen en bijzondere eerdere bewoners zoals de Regenten-familie Dumbar, de 17e eeuwse schilder Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs, was het tijd om onze behuizing meer in lijn te brengen met waar we het verschil willen maken: midden in de samenleving! Dus toen de kans zich aandiende een vleugel in het oude ROC-gebouw aan de Zutphenseweg helemaal naar onze hand om te vormen en in lijn te brengen met onze kernwaarden, zijn we die uitdaging aangegaan. Dat heeft geleid tot een open, transparant en kleurrijk kantoor, waar verbinding vanzelfsprekend is, we flexibel van de ruimtes gebruik kunnen maken en vanuit bezieling graag met doordachte daadkracht het verschil maken!

 

Meaningful Matters - kantoor Amersfoort Kleine Haag

Amersfoort - Kleine haag 19

Sinds januari 2020 heeft Meaningful Matters een tweede locatie, in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen zoals online MasterClasses en webinars (via ZOOM, Microsoft Team, Webex, etc.). Ook faciliteren we hier dagelijks vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoeringen van MasterClasses, leergangen en andere bijeenkomsten. Daarnaast is er een skills lab voor zorgprofessionals en vinden er simulaties voor toezichthouders plaats.

Amersfoort - Stadsring 236

Eind 2021 is Meaningful Matters een nieuwe locatie in Amersfoort betrokken. Deze locatie, aan de parkachtige Stadsring, ligt op loopafstand van onze andere locatie aldaar. Een prachtige plek omgeven door de oude stadsmuren, niet ver van het stadscentrum, de Amersfoortse Kei en de Monnikendam. Op deze locatie vinden ontmoetingen plaats met onze moderatoren, docenten en opdrachtgevers, worden intakes voor onze leergangen gehouden en vergaderen we met onze eigen teams.

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze Amersfoortse locatie zijn in overleg exclusief te huur voor onze moderatoren, docenten en alumni. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.