Werken bij Meaningful Matters

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor de organisatie en voor de maatschappij. Daar staan wij voor! Om ons team van ruim 20 mensen op korte termijn uit te breiden, zoeken wij een nieuwe, enthousiaste collega’s. Hieronder vind je de twee vacatures die momenteel open staan. 

Voor ons dochterbedrijf Opleidingsinstituut KMBV zoeken wij een:

Adviseur zorgopleidingen

Als adviseur zorgopleidingen geef je advies bij incompany-aanvragen en open opleidingen op het gebied van nascholing in de zorg. Je bent goed in staat om te analyseren wat de exacte scholingsvraag van de zorgprofessional/ zorgorganisatie is en vertaalt dit naar een scholingsprogramma. Je voert samen met docenten en andere stakeholders de regie over projecten en bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële deelnemers en zorgorganisaties. Je vindt het leuk bestaande relaties uit te bouwen, signaleert kansen binnen het vakgebied en zorgt er, samen met de programma manager Leren en Ontwikkelen, voor dat KMBV optimaal vorm kan geven aan haar potentieel. Je wordt in de uitvoering van de projecten ondersteund door onze projectmanagers.

Voor ons dochterbedrijf Avicenna Academie voor Leiderschap zoeken wij een:

Programma Manager Leiderschapsontwikkeling 

Als Programma Manager Leiderschapsontwikkeling heb je de integrale verantwoordelijkheid en regie over diverse ontwikkelprogramma’s van Avicenna Academie voor Leiderschap. Dat betekent dat je je bezighoudt met de inhoudelijke en didactische opzet en contact hebt met docenten en moderatoren. Daarnaast zoek je actief de samenwerking met verschillende medewerkers in de organisatie. Je stemt af met de marketing over de positionering en zichtbaarheid van de ontwikkelprogramma’s en met projectmanagement over de daadwerkelijke vormgeving en uitvoer. Je voert intakegesprekken met (potentiële) deelnemers. Je bent inhoudelijke vraagbaak voor jouw programma’s, zowel intern als extern. Je krijgt reeds ontwikkelde opleidingstrajecten onder je hoede en zult nieuwe ontwikkeltrajecten (mede) gaan vormgeven. Je bent samen met anderen vanuit jouw rol tevens verantwoordelijk voor onderhouden en uitbreiden van accounts en draagt, o.a. door goed relatiebeheer, zorg voor de continuïteit van de business en verwerven van (vervolg) opdrachten.