U bevindt zich hier: Home » 3 podia op ons festival

3 podia op ons festival

Geplaatst op 21 maart 2024

Wist je dat ons Meaningful Matters festival drie ijkpunten kent, die de basis vormen van ons hoofdthema ‘Hoe dan? Zo dus!’? Deze ijkpunten vind je op 2 oktober terug op onze drie podia: lonkende perspectieven, daar waar het schuurt en over de muren heen kijken. Ze zijn ontstaan tijdens en na gesprekken met diverse personen in ons netwerk.

Om het thema van het festival scherp te kunnen definiëren en verder vorm te geven, hebben we een klein marktonderzoek uitgevoerd. We vroegen verschillende netwerkpartners naar welke onderwerpen volgens hen een plek verdienen op het festival. Zij staan met hun werkzaamheden namelijk volop in het werkveld én zijn goed bekend met onze doelgroepen. Hierdoor weten zij als geen ander welke relevante thema’s er spelen in de samenleving. Zij gaven onder meer hun visie op de uitdagingen in de huidige samenleving en in hun werkveld, maar we bespraken ook welke kansen zij zien. Welke verandermogelijkheden zijn er en wat is daarvoor, volgens hen, nodig?

Dat en meer zie je terug op ons festival op woensdag 2 oktober bij het Oude Magazijn in Utrecht. Heb jij je al aangemeld via onze website?

Lees hier meer over de drie podia én over de sessies die daarop worden verzorgd: