Meaningful Matters Festival: Hoe dan? Zo dus!

Ga mee op ontdekkingsreis langs diverse sprekers en laat je inspireren

Halverwege 2024 bestaat Meaningful Matters, het moederbedrijf van Avicenna Academie voor Leiderschap, Opleidingsinstituut KMBV, de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen en Empowering Center alweer 5 jaar. Reden voor een feestje! En wel in de vorm van een uniek Meaningful Matters Festival op woensdag 2 oktober 2024. Het festival staat in het teken van één van de belangrijkste vragen van dit moment: Hoe dan? Samen gaan we op zoek naar voor jou passende antwoorden op deze vraag, zodat je aan het eind van de dag kunt zeggen: Zo dus!


Praktische info
Wanneer: woensdag 2 oktober 2024
Waar: Het oude magazijn, Amersfoort
Tijd: van 10.00 uur – 17.00 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)


Zorg dat je erbij bent! >>

Thema: Hoe dan? Zo dus!

Waar kun jij het verschil maken? En hoe?
Steeds vaker horen we van deelnemers dat ze in hun rol wel weten wát ze moeten doen, maar dat ze vooral op zoek zijn naar hóe ze dat kunnen doen. Hoe kan ik omgaan met de uitdagingen in de maatschappij? Hoe kan ik van waarde zijn en een verschil maken? Hoe kan ik mijn rol verder vormgeven of verdiepen? En hoe blijf ik daarbij in verbinding met mezelf, mijn organisatie, mijn team en de samenleving? Kortom, we zoeken concrete en praktische tips, tricks en manieren die ons versterken in wie we zijn en wat we doen.

Ga mee op jouw ontdekkingsreis en creëer je eigen toolkit!

Deze ‘hoe-vraag’ is voor iedereen anders. Tijd dus om eens dieper te kijken naar de achtergrond van deze hoe-vraag, maar vooral ook om op zoek te gaan naar passende handvatten! Tijdens het Meaningful Matters Festival ga je daarom zelf op ontdekkingstocht. Kies je eigen route en ga, via sessies die jou aanspreken, op zoek naar jouw antwoorden en ijkpunten. Kijk jij graag naar lonkende perspectieven waar jij je aan wilt verbinden, laat je je liever ‘over de muren heen’ door de boeiende verhalen van anderen inspireren of zoek je juist de grens op daar waar het voor jou prikkelt en misschien een beetje schuurt? Het kan allemaal! In unieke en bijzondere sessies met inspirerende sprekers én met elkaar dagen we jou uit om gedurende deze reis je antwoorden te vinden.

Line-up