U bevindt zich hier: Home » 2 nieuwe sprekers in de line-up festival

2 nieuwe sprekers in de line-up festival

Geplaatst op 11 april 2024

Drs. Diana Monissen en  Nadia Barquioua verzorgen een sessie op het festival!

We lichten vandaag weer een klein tipje van de sluier op van het programma van het Meaningful Matters Hoe dan? Zo dus! festival op 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟮 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿! Na de bekendmaking van Ramon Vullings als plenaire (openings)spreker en Ineke Hurkmans als slotspreekster, introduceren we graag de sprekers van twee van de keuzesessies. Heb jij je al aangemeld?

Diana Monissen, ervaren bestuurder en toezichthouder, gaat in haar Best Practice sessie dieper in op het creëren van doorbraken, doordacht daadkrachtig leiderschap en het tonen van lef. Ze deelt haar persoonlijke verhaal over haar missie, kansen, uitdagingen, worstelingen en successen bij de ontwikkeling van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, waar zij op dat moment voorzitter Raad van Bestuur was. Ze vertelt over het belang van vasthouden aan je lijn, van het kiezen van je eigen strategische route en de durf om de ‘hot seat’ te nemen. Verwacht een casus die op veel momenten onmogelijk leek, maar toch vorm heeft gekregen.

 

Nadia Barquioua, directeur Sociaal Domein bij de gemeente Gouda, verzorgt een Best Practice over impact maken met wie je bent en waar je vandaan komt. Laat je inspireren door haar pakkende verhaal: hoe ga je om met verschillende waarden als je aan twee culturen verbonden bent? Hoe kun je impact maken vanuit wie jij bent, in de integraliteit van deze culturen? En hoe blijf je in dat alles trouw aan jezelf? Een persoonlijk verhaal over leiderschap en moed én het vinden van jouw eigen weg.

 

Lees hier meer over de sessie van Nadia Barquioua. 

Lees hier meer over de sessie van drs. Diana Monissen.