U bevindt zich hier: Home » Vacature: financieel administrateur

Vacature: financieel administrateur

Geplaatst op 13 oktober 2022

Ben jij een ervaren financieel administrateur en wil je graag werken bij een middelgroot opleidingsinstituut dat opereert in het hogere segment? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. 

In verband met het aankomende pensioen van onze huidige financieel administrateur zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als Financieel Administrateur voer je op efficiënte wijze de financiële- en loonadministratie en stel je middels een vast stramien periodieke managementinformatie op voor de directie waarbij tijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor enkele andere aandachtsgebieden; je stuurt de deels uitbestede activiteit salarisadministratie aan en beheert de contracten op het gebied van HRM en facilitaire zaken. Je werkt direct onder de directie van Meaningful Matters B.V. en je maakt deel uit van het driehoofdige MT. De werkzaamheden vinden plaats vanuit onze locatie in Deventer.

Wil je meer weten? Lees dan onze vacature. Mocht jij interesse hebben in deze functie, dan komen we graag met je in contact.