U bevindt zich hier: Home » Plenaire openingssessie door Ramon Vullings

Plenaire openingssessie door Ramon Vullings

Geplaatst op 20 februari 2024
Ramon Vullings trapt op 2 oktober het Meaningful Matters festival af met zijn uitdagende en inzicht-gevende sessie: “Great Leaders Mix And Match”. Ramon is internationaal spreker, adviseur en auteur op het gebied van ‘Toegepaste Creativiteit’ en ‘Cross Industry Innovation’. Onderwerpen die perfect passen binnen het thema ‘Hoe dan? Zo dus!’. In zijn sessie kijkt hij met ons over muren heen, op zoek naar lonkende perspectieven en daar waar het schuurt. Met als doel: ontdekken wat we van elkaar kunnen leren om antwoord te krijgen op onze persoonlijke ‘hoe dan?- vraag. 

Ramon is een ideaDJ. Hij mixt en combineert ideeën en concepten over de grenzen van sectoren heen. Hij laat je zien waarom het -in een complexe en snel veranderende wereld- belangrijk is te kijken naar wat je kunt leren van andere branches. Als cross-industry innovation expert reist hij de hele wereld over, waarbij hij zijn inzichten en methoden deelt met een breed scala aan organisaties, van start-ups tot multinationals. Zijn doel is om mensen niet alleen te inspireren, maar hen ook praktische tools en technieken te bieden om innovatie binnen hun eigen context te stimuleren.
Ramon staat Ramon bekend om zijn dynamische, energieke presentatiestijl en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen. Hij is medeauteur van verschillende boeken over creativiteit, innovatie en cross-sectorale ideeënvorming, waaronder “Not Invented Here: Cross-Industry Innovation”, “Cross Industry Innovation” en “Great Leaders Mix and Match”, een boek over buiten je eigen bubbel stappen en over grenzen heen kijken.
We zijn blij dat we Ramon mogen toevoegen aan de line-up voor 2 oktober, en dat hij zijn IdeaDJ strategy met ons wil delen!

 

Meer weten over het festival? Kijk dan hier.

 

Waarom dit festival? Dit jaar bestaat Meaningful Matters, het overkoepelende gedachtengoed van de labels Avicenna Academie voor Leiderschap, Opleidingsinstituut KMBV, de Academie voor Toezichthouders en Empowering Center 5 jaar. Avicenna bestaat 20 jaar en KMBV 33 jaar. Reden voor een feestje!