U bevindt zich hier: Home » Online masterclass rondom de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor Goed Toezicht

Online masterclass rondom de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor Goed Toezicht

Geplaatst op 18 januari 2021

NIEUW in het aanbod van Avicenna, en specifiek de Academie voor Toezichthouders (waar Avicenna regiepartner van is) zijn de online masterclasses. Compacte, thematische masterclasses die u kunt volgen waar en wanneer het u uit komt. In maximaal 1,5 uur nemen ervaren docenten, die ook verbonden zijn aan de NVTZ Academie, u mee in ‘hun’ thema.

De eerste masterclass is inmiddels beschikbaar en gaat over de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor Goed Toezicht. Diversiteit is op dit moment een hot topic. Hoewel niemand de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht ontkent, zie je die diversiteit en inclusiviteit niet vaak terug binnen organisaties. In deze online masterclass, gegeven door mr. dr. Abdelilah El Barzouhi, zal uw inzicht worden verdiept hoe het komt dat diversiteit en inclusiviteit nog niet vanzelfsprekend is, maar dat organisaties enorme sprongen kunnen maken als ze de stap weten te maken naar meer diversiteit en inclusiviteit. Bekijk de masterclass hier.

Op de website is de sessie rondom diversiteit en inclusiviteit eenvoudig aan te schaffen. Bekijk hem hier. De komende weken zullen bovendien meer online masterclasses aan deze website worden toegevoegd. Zo volgen thema’s als ‘Het Nederlandse Zorgstelstel’, ‘Waardegedreven Toezichthouden’ en ‘Dynamische oordeelsvorming’. Uiteraard berichten we u hierover.

Naar alle online masterclasses