Keynote Speaker Ramon Vullings

Ramon Vullings trapt het festival af met zijn uitdagende en inzicht-gevende sessie: “Great Leaders Mix And Match”. Zijn inspirerende verhaal hoor je om 10.30 uur. 

“Genius lies not in making the great discoveries, but in seeing the connections between the smaller ones…”

Ramon is internationaal spreker, adviseur en auteur op het gebied van ‘Toegepaste Creativiteit’ en ‘Cross Industry Innovation’. Onderwerpen die perfect passen binnen het thema ‘Hoe dan? Zo dus!’. In zijn sessie kijkt hij met ons over muren heen, op zoek naar lonkende perspectieven en daar waar het schuurt. Met als doel: ontdekken wat we van elkaar kunnen leren om antwoord te krijgen op onze persoonlijke ‘hoe dan?- vraag.

Ramon is een ideaDJ. Hij mixt en combineert ideeën en concepten over de grenzen van sectoren heen. Hij laat je zien waarom het -in een complexe en snel veranderende wereld- belangrijk is te kijken naar wat je kunt leren van andere branches. Als cross-industry innovation expert reist hij de hele wereld over, waarbij hij zijn inzichten en methoden deelt met een breed scala aan organisaties, van start-ups tot multinationals. Zijn doel is om mensen niet alleen te inspireren, maar hen ook praktische tools en technieken te bieden om innovatie binnen hun eigen context te stimuleren.

Ramon staat bekend om zijn dynamische, energieke presentatiestijl en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen. Hij is medeauteur van verschillende boeken over creativiteit, innovatie en cross-sectorale ideeënvorming, waaronder “Not Invented Here: Cross-Industry Innovation”, “Cross Industry Innovation” en “Great Leaders Mix and Match”, een boek over buiten je eigen bubbel stappen en over grenzen heen kijken.