Plenair slot door Ineke Hurkmans

Ons festival kent een bijzonder einde, dat -voor wie wil- gelijk ook een inspirerend (nieuw) begin kan zijn! Ineke Hurkmans hoor en zie je in de plenaire slotsessie vanaf circa 15.45 uur.

Via de ‘Open Space’ methode, begeleid door Ineke Hurkmans, gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen die jou aan het hart gaan en waar je graag aan wilt bijdragen. Hoé jij wilt bijdragen is helemaal aan jou! Misschien wil je een onderwerp inbrengen waar je graag met anderen over wilt sparren om tot nieuwe ideeën te komen. Zodat er beweging kan ontstaan en we een positieve impact kunnen creëren in de samenleving. In het klein of in het groot.

Misschien wil jij alleen meedenken, of meeluisteren, met een onderwerp dat is ingebracht door een andere deelnemer en jou aanspreekt. Of misschien wil jij zelfs wel een stap verder gaan en je, samen met een aantal andere deelnemers, committeren aan een jaartraject om daadwerkelijk het verschil te gaan maken.

Ineke is founder van de Jump Movement en houdt zich bezig met zelforganisatie in de context van maatschappelijke vraagstukken. Een sessie met Ineke is altijd luchtig én diepgaand, interactief én brengt nieuw perspectief en opluchting.

“Als founder van Jump Movement ben ik bijna dagelijks blij verrast over de impact van verbinding. In de meest uiteenlopende situaties en met de meest uiteenlopende mensen en thema’s ervaar ik de effecten. Ik hou me bezig met het ontwikkelen van zelforganiserende systemen in organisaties en met zelforganisatie in de context van maatschappelijke vraagstukken.”