U bevindt zich hier: Home » Bekijk hier de volledige line-up

Bekijk hier de volledige line-up

Geplaatst op 30 mei 2024

De volledige line-up van het Meaningful Matters festival is bekend! Met Ramon Vullings als keynote speaker, over ‘Great Leaders Mix and Match’, en Ineke Hurkmans met een open space slotsessie zijn de plenaire sessies gevuld. Daar tussenin maak jij als deelnemer je eigen programma. Hoe? Met onze workshopmatrix!

Hoe ziet die matrix eruit?
In de middag kies jij 3 workshops die bij jou passen, uit een totaal van 9. Download hier de matrix.

Horizontaal vind je de workshops per ronde. In elke workshopronde heb je dus keuze uit een kennissessie, ervaringssessie of een best practice. Ben jij iemand die het meest leert van kennissessies? Volg dan deze drie sessies. Leer jij juist het meest van iets aan den lijve ervaren? Dat kan ook! Kies dan voor de ervaringsgerichte sessies. En vind je het juist interessant te leren van hoe anderen het gedaan hebben? Sluit dan aan bij de drie best practices.

Verticaal zie je onze drie podia/thema’s. Kijk jij graag naar lonkende perspectieven waar jij je aan wilt verbinden? Zorg dan dat je bij de sessies bent die in de eerste kolom genoemd staan. Zoek jij juist graag de grens op daar waar het voor jou prikkelt en misschien een beetje schuurt? Dan moet je bij de sessies uit de tweede kolom zijn! En laat jij je liever ‘over de muren heen’ door de boeiende verhalen van anderen inspireren? Volg dan de sessies uit kolom drie.