U bevindt zich hier: Home » Ginie Otto
Meaningful Matters - Ginie Otto

Ginie Otto

Financiele administratie

Ginie is administrateur bij Meaningful Matters en alle bijbehorende dochterbedrijven. Op de foto zie je haar druk lezend in een (specifiek) boek, wat symbool staat voor wat voor haar belangrijk is: balans in haar leven. 

“Ik kies voor een boek, omdat ik graag lees. Het geeft me ontspanning en dat geeft weer meer balans in het drukke leven van alledag. Als je voor jezelf (meestal) een aardig evenwicht weet te vinden, is dat voor jezelf goed, maar dan kun je er ook beter zijn voor je medemens om je heen.

Een paar jaar geleden heb ik ergens in een opruimingshoekje een boek van David Hewson gevonden en sindsdien heb ik her en der al heel wat van zijn boeken gekocht. Van een paar favoriete schrijvers wil ik graag alle boeken verzamelen, daarvoor heb ik heb een lijstje van de boeken die ik nog niet heb bemachtigd. Dus als ik bij een Dorcas loop of in een opruimingshoek snuffel, weet ik gelijk welke er nog mee mogen.Dat lijstje zegt veel over mij. Ik hou van overzicht en structuur, zowel privé als in het werk.”