Meaningful Inspiratie Seminars

Geplaatst op 6 mei 2020

De wereldwijde impact van het corona virus is inmiddels overal zichtbaar en voelbaar. De wereld lijkt op zijn kop te staan.

Vanuit ons label Avicenna vinden we het belangrijk om continu nieuwe kennis, en perspectieven aan te kunnen blijven dragen en impactvol te blijven. Juist in deze surrealistische tijd. Daarom bieden we jou de komende periode compacte ‘Meaningful Inspiratie Seminars’ aan. Korte video’s van 5-15 minuten door onze docenten die nieuwe perspectieven bieden in deze bijzondere tijd (maar ook ver daarna). Om jou, als leider binnen jouw context te blijven voeden om vanuit een breed perspectief bewuste keuzes te kunnen maken en doordachte daadkracht te kunnen toepassen om een positieve bijdrage te leveren aan je team, organisatie en de samenleving.


Wat zijn ‘Meaningful Inspiratie Seminars’?

Via onze online omgeving bieden we je de korte inspiratie seminars aan. Thema’s als ‘leiderschap in tijden van verandering’, ‘waarachtig handelen’, ‘veerkracht en adaptief vermogen’ komen aan bod. Inmiddels zijn er al perspectieven te vinden van topdocenten als drs. Rick Koster, drs. Theo Schraven, Marianne Luyer CMC, Ottolien Boeschoten, Igor Byttebier, dr. Steven de Waal, Patricia Linhard en drs. Ivo Brughmans. De komende periode zullen we wekelijks nieuwe seminars toevoegen aan de omgeving, dus blijf regelmatig een kijkje nemen.

Voor wekelijkse inspiratie, investeer in 2 minuutjes registratie!

De seminars zijn kosteloos te bekijken op onze online leeromgeving. Na inschrijving ontvang je van ons direct een mail met daarin een unieke inlogcode en bijbehorende instructie om je eigen profiel op deze omgeving aan te maken.