Persoonlijke coaching

In onze persoonlijke trajecten inspireren we je graag op het thema dat voor jou op dat moment relevant is. Vanuit onze ontwikkelflow bieden we je relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwend perspectief.

Onze persoonlijke trajecten zijn altijd op maat. Afgestemd op jouw individuele behoefte en leer- of ontwikkelvraag. Of het nu gaat over het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, het letterlijk en figuurlijk stem geven aan jouw visie, het (her)vinden van balans in je (werk)leven, het vormgeven van leiderschap vanuit de vrije ruimte, het leren van jouw levenslessen of gewoon weer even een frisse kijk op jezelf: we zijn er voor je.

Vanuit onze labels Avicenna Academie voor Leiderschap, Opleidingsinstituut KMBV en Empowering Center bieden we relevante inspirerende persoonlijke trajecten. Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, neem dan contact met ons op. In een (live of telefonisch) intakegesprek onderzoek je de vraag achter jouw vraag en maken we een voor jou passend voorstel.

Wil je meer informatie?

Via onderstaande buttons krijg je een inkijk in wat we voor je kunnen betekenen. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie van verschillende trajecten te maken om zo nog meer aan te sluiten bij jouw specifieke ontwikkelvraag. En staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten! Ons netwerk is divers en uitgebreid. We organiseren graag de juiste ontmoetingen voor jou!