E-learning Academie voor toezichthouders en commissarissen

Kennis opdoen waar en wanneer het jou uitkomt!

Speciaal voor (aankomende) toezichthouders en commissarissen heeft de Avicenna Academie voor Toezichthouders een e-learning academie opgezet. Deze academie biedt een divers aanbod van online masterclasses, waarbij ingegaan wordt op verschillende thematieken die spelen binnen de woningcorporatiebranche, de branche van zorg en welzijn en onderwijs en kinderopvang.

Naast deze branchespecifieke online masterclasses biedt de e-learning academie ook de zogenaamde ‘brancheoverstijgende’ masterclasses aan. Deze betreffen meer overkoepelende thema’s op het gebied van toezichthouden. Bijvoorbeeld waardegedreven toezichthouden, of werkgeverstaken van een Raad van Toezicht/Commissarissen.

 

In eigen tijd en tempo te volgen
Deze online masterclasses zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt en zijn vormgegeven samen met de docenten die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW Academie, de VTOI-NVTK Academie en de NVTZ Academie, waar Avicenna als regiepartner optreedt. Deze docenten zijn experts op hun vakgebied en zij nemen je graag in een video mee waarbij je tussentijds wordt uitgedaagd met prikkelende vragen.

De masterclasses bestaan uit meerdere blokken, van circa 15 tot 20 minuten. Elk blok gaat in op een (deel)thema van het onderwerp en wordt afgesloten met één of meerdere opdrachten. Wanneer alle blokken zijn doorlopen, kun je je certificaat van deelname downloaden.

Waar vind ik de e-learning?

De e-learning academie is te bereiken via onderstaande button. Na het aanmaken van een account kun je hier het online college van jouw keuze aanschaffen en direct volgen.