U bevindt zich hier: Home » Over grenzen heen kijken

Over grenzen heen kijken

Geplaatst op 19 augustus 2024

Over grenzen heen kijken

Dat doet keynote speaker Ramon Vullings tijdens ons festival op 2 oktober. Hij trapt deze bijzondere dag af met zijn uitdagende en inzichtgevende sessie ‘Great Leaders Mix & Match’.

IdeaDJ Ramon is expert op het vlak van ‘Toegepaste Creativiteit’ en ‘Cross Industry Innovation’. Onderwerpen die perfect passen binnen het festivalthema ‘Hoe dan? Zo dus!’. Hij mixt en combineert ideeën en concepten over de grenzen van sectoren heen en laat zien waarom het -in een complexe en snel veranderende wereld- belangrijk is te kijken naar wat je kunt leren van andere branches.

Ramon reist voor zijn werk de hele wereld over en die ervaringen neemt hij mee in zijn keynotes. Zijn doel is om mensen niet alleen te inspireren, maar hen ook praktische tools en technieken te bieden om innovatie binnen hun eigen context te stimuleren. En dat is precies wat hij gaat doen op ons festival. Samen met ons kijkt hij over muren heen. Met als doel: ontdekken wat we van elkaar kunnen leren om antwoord te krijgen op onze persoonlijke ‘hoe dan?- vraag.

Wil je weten wat Ramon te vertellen heeft? Meld je dan snel aan!